MEDIST S.A. participă la cea de-a VI-a ediție a Conferinței iDiabet

MEDIST S.A. participă la cea de-a VI-a ediție a Conferinței iDiabet, eveniment organizat de Asociația pentru Dezvoltare și Cercetare Medicală Sanamed și desfășurat în perioada 18-20 aprilie 2018, în București (Institutul Francez). În cadrul conferinței vor fi abordate 45 de lucrări știintifice și sunt așteptate în jur de 500 de persoane, specialiști în Diabet Zaharat și patologiile asociate, evenimentul fiind creditat științific – EMC.

Firma noastră va fi prezentă la această ediție prin intermediul Instrumentation Laboratory, prestigios producător de echipamente medicale și partener de încredere al MEDIST S.A.

Domnul Nicola Di Gaetano – Manager de Produs Biochimie Instrumentation Laboratory va susține o prezentare excepțională despre albumina glicozilată, “Albumina glicată: un marker nou - o abordare inovativă în managementul diabetului/Glycated albumin: a new marker and a smarter approach to diabetes management”.

Sperăm că informațiile dezvăluite în cadrul acestei prezentări vă vor capta interesul și vă vor determina să începeți să utilizați această metodă superioară pentru monitorizarea fluctuațiilor glicemiei în diabet.

Prezentarea va avea loc în data de 20.04.2018, începând cu ora 14.50.

Programul manifestării și informații pentru înscrieri pe site-ul idiabet.

Vă așteptăm cu drag!